Hirdetés

Jönnek a SEGA gyertyák, és mi dönthetjük el, milyen illatuk legyen

|

A gamer gyertyák aranykora van épp, a Bethesda tavaly a VR-játékaihoz adott ki egyet-egyet. A SEGA a következő.

Hirdetés

Még nem találtak fel olyan eszközt, ami segít, hogy játékbeli szagokat érezzünk, de tekintve, mennyi zombis és posztapokaliptikus játék jön mostanában, ez talán annyira nem is baj.

Hirdetés

A SEGA Forever Facebook-oldalán a cég most épp azt akarja megtudni, milyen illat lenne a legjobb a Dreamcast és Mega Drive gyertyákhoz, és gyűlnek az egyre jobb ötletek. A dreamcasteshez cseresznyevirágot javasoltak a Shenmue miatt, de van sült csirke is a Streets of Rage, illetve fenyő a Crazy Taxi nyomán (autó -> autóillatosító -> fenyő, értitek). A SEGA által legjobbnak ítélt ötlet kitalálója kap egyet-egyet mindkettőből. Reméljük, árulni is fogják, már csak a dizájn miatt is kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)