Hirdetés

Rengeteg klasszikus Sega-zenét hallgathatunk ingyen

|

A Sega elképesztően sok játéka, köztük jó néhány klasszikus zenei aláfestését tette közzé egy zenestreamelő szolgáltatáson, így akár ingyen is meghallgathatjuk a jól ismert dallamokat.

Hirdetés

Ugyan a Sega manapság már inkább külső stúdiók kiadójaként tevékenykedik, a rajongók nem feledkeztek meg a japán cég jó néhány saját fejlesztésű klasszikusáról sem. Nemrég pedig egy kiváló alkalmat kaptunk a nosztalgiázásra, ugyanis rengeteg jól ismert játék zenéje került fel a Spotify-ra.

Így a kiadó előadói oldalán ingyen hallgathatjuk meg olyan klasszikusok dallamait, mint a Golden Axe, a Jet Set Radio, ezek mellett a NiGHTS-, az Out Run- és a Virtua Fighter-részek anyagait is megtaláljuk, ahogy természetesen Sonic sem maradhatott ki a felhozatalból. Ráadásul mindezt akár teljesen ingyen is meghallgathatjuk, úgyhogy csak ajánlani tudjuk, hogy tegyetek fel néhány klasszikus dallamot.

Nektek melyik a kedvenc új vagy régi játékzenétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)