Hirdetés

Segítséget kérnek a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztői az orosz-ukrán harcok miatt

|

A kijevi székhelyű GSC Game World közleményt adott ki Ukrajna megtámadását követően, és segítséget kért a játékipartól.

Hirdetés

Ma hajnalban Oroszország támadást indított Ukrajna ellen, ezekben a percekben is dúlnak a harcok, az orosz egységek úton vannak a főváros, Kijev felé, ahonnan rengetegen próbálnak elmenekülni. Itt található a S.T.A.L.K.E.R. játékokról ismert, jelenleg a S.T.A.L.K.E.R. 2-t fejlesztő GSC Game World székhelye is.

A csapat ma segélykiáltást intézett twitteres követőihez egy hivatalos közleményben, és mindenkit megkért arra, ne fordítsanak hátrat, segítsék a bajbajutottakat.

Hirdetés

A közlemény a következőképpen szól:

"A mai nappal az Oroszországi Föderáció hivatalosan is hadat üzent Ukrajnának. Országunk robbanások hangjára és fegyvertűzre ébredt, de készen áll arra, hogy megvédje szabadságát és függetlenségét, mert erős és mindenre kész marad. A jövő bizonytalan, de a legjobbat reméljük, bízunk fegyveres erőinkben és az Ukrajnába vetett hitünkben.

Egyúttal arra kérjük minden a játékiparban dolgozó kollégánkat, játékosokat, bloggereket, vagy bárkit, aki látja ezt a posztot: osszátok meg, ne álljatok félre, segítsétek azokat, akiknek szüksége van rá.

Különleges segélyszámla az ukrán haderők megsegítésére.
UA843000010000000047330992708
Utalni a világ bármely pontjáról lehet.

Fájdalmon, halálon, háborún, félelmen és embertelen kegyetlenségen át Ukrajna kitart. Ahogy mindig.

GSC Game World"

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Az Ukrajnából menekülők tömegével próbálnak biztonságba jutni, elsősorban nyugaton keresnek menedéket. Beláthatatlan, meddig tartanak majd a küzdelmek, és milyen következményekkel, károkkal járnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)