Hirdetés

Saját spin-off mangát kap a Sekiro: Shadows Die Twice egyik szereplője

|

Az új sztorinak hála a rajongók egy kicsit jobban megismerhetik a karaktert, aki Sekirót trenírozza a játékban.

Hirdetés

A Dark Souls széria után ismét bizonyított a From Software, ugyanis remek munkát végzett a Sekiro: Shadows Die Twice-szal. Most pedig a csapat összeállt egy ügyes művésszel, hogy együtt bővítsék ki egy kicsit a játék univerzumát.

Hirdetés

Van a játékban egy Hanbei the Undying nevű NPC, akivel többek között gyakorolhatjuk a harcot, illetve ilyen-olyan hasznos tanácsokkal lát el minket. Hamarosan pedig belekukkanthatunk az előéletébe, ugyanis érkezik a Sekiro Gaiden: Shinazu Hanbei nevű manga, aminek bizony ez a halhatatlan harcos lesz a főszereplője. Az alább is látható ízelítő alapján pedig úgy tűnik, hogy nem finomkodnak majd a készítők.

A mangáért az a Shin Yamamoto felel, aki például a Monster Hunter: Flash Huntert is készítette, és ha minden jól megy, akkor május 27-én debütál a Comic Walker weboldalán.

Ti elolvassátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)