Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - elképesztő rajongói kisfilm készült

|

Ezt a kisfilmet nem csak azoknak érdemes látni, akik szeretik a FromSoftware alkotásait.

Hirdetés

A Dark Souls sorozatról elhíresült fejlesztőcsapat legutóbbi játéka a Sekiro: Shadows Die Twice volt, amely sok mindenben változtatott az előző címekhez képest, például jobban fókuszált a narratívára is, ami többek között azt eredményezte, hogy sokkal több átvezető jelenetet, sztori-pillanatot kaptunk. 

Hirdetés

Egy felhasználót, bizonyos TheParryGodot annyira megihletett a FromSoftware munkája, hogy elkészített egy kisfilmet a gyönyörű és hangulatos átvezető jeleneteket felhasználva, amelyben megismerteti velünk egy profi shinobi, a rejtélyes Wolf szívbemarkoló momentumokkal és kihívásokkal teli történetét. A készítő számos programot - többek között Vegas Pro 14-et, Photoshopot és Cheat Engine-t - használt annak érdekében, hogy a lehető legmoziszerűbb legyen az élmény, a végeredményt pedig annak is érdemes megnéznie, aki még egyetlen FromSoftware-játékkal sem játszott korábban. De csak óvatosan, elvégre ez erősen spoileres a Sekiro: Shadows Die Twice-ra nézve: 

Nektek hogy tetszik TheParryGod videója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)