Hirdetés

Semmiképpen se a munkahelyeden nézd meg az új Cyberpunk: Edgerunners trailert

|

Sok mindent felfed a Cyberpunk 2077 világában játszódó netflixes animesorozat friss előzetese.

Hirdetés

Gyümölcsöző kapcsolat alakult ki a Netflix és a CD Projekt Red között az elmúlt néhány évben, ami olyan adaptációkban öltött alakot, mint a harmadik évadára készülő élőszereplős Vaják sorozat Henry Cavillel a főszerepben, és a szintén élőszereplős, Vaják: A vér eredete című mini, amelynek stábjában egyelőre a veterán színésznő, Michelle Yeoh számít a legnagyobb névnek.

Animációs fronton eddig egymagában árválkodott a Witcher franchise-hoz kapcsolódó Vaják: A Farkas rémálma animációs film, ám ez hamarosan megváltozik, hiszen szeptember 13-án befut a Cyberpunk: Edgerunners anime. Amely viszont Vesemir ifjúkori kalandjaival ellentétben nem egész estés produkció lesz, hanem sorozat, méghozzá a Studio Triggertől.

Hirdetés

A Netflix jó szokása szerint egyszerre debütál mind a tíz epizód, tehát nem kell hónapokat várnunk arra, hogy kiderüljön, hogyan ér véget az utcagyerekként felcseperedő David Martinez története, aki egy személyes tragédiát követően úgy dönt, hogy kezébe veszi a sorsát, és törvényen kívüli zsoldosnak áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hogy a pengeélen táncoló edgerunnerek élete milyen élményekkel és veszélyekkel jár, arról a legújabb, felnőtteknek szánt jelenetekben bővelkedő előzetes ad egy kisebb ízelítőt. Sikerült ebbe a két percbe annyi erőszakot (plusz egy csipetnyi szexet) sűríteni, amennyivel kiérdemelte az NSFW (not safe for work) jelzőt, szóval nézzetek körül, mielőtt elindítjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)