Hirdetés

Senki meg nem mondta volna, hogy így fogják promózni a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

Egy népszerű, egyebek mellett bizonyos testrészének nedvességéről éneklő popsztár klipjében tűnt fel Ghost - luxusnyaklánc formájában.

Hirdetés

Az Activision és az Electronic Arts rendszeresen von be popsztárokat játékainak reklámkampányaiba, ami aztán néha jól sikerül, néha meg annyira nem. Azt, hogy a WAP című (ami a "wet ass pussy" rövidítése, szabad fordításban "rendkívül nedves kiscica", mi sem értjük), ha nem is a zenetörténelem ékköveként, de sok százmilliós hallgatottságú dalként számon tartott slágerért felelős Cardi B új klipjében jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 2, nem láttuk jönni, pláne nem, hogy ilyen formában.

A WAP-hoz hasonlóan kiváló címet kapott Hot Shitben Kanye West és Lil Durk is közreműködik, de ami ennél érdekesebb, hogy bár az énekes többnyire a minimum kirívónak nevezhető öltözetében táncol a Marvel-filmeket megszégyenítő módon mögé vetített város felett, egy-egy ponton (pl. 0:48-nál)  ékszereit és szemkivájó körmeit villogtatja.

Hirdetés

Ami nekünk az egészből különösen érdekes, hogy a nyakában egy valószínűleg nem olcsó medál lóg, ami a Call of Duty: Modern Warfare sorozatban kiemelt szerephez jutó, az október végén megjelenő Modern Warfare 2-ben is felbukkanó Ghostot ábrázolja. A cikk nyitóképét maga az énekesnő is továbbosztotta a CoD-os témákkal és szivárgásokkal foglalkozó CharlieInteltől.

Mondjátok el most rögtön: ettől inkább azonnal Cardi B rajongók lettetek, vagy a Call of Duty: Modern Warfare 2-t akarjátok jobban megvenni? Esetleg arra vagytok kíváncsiak, hogy készült a medál? Azt is meg tudjuk mutatni:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)