Hirdetés

Senkit nem fog meglepni, hogy kit alakít Jack Black a Borderlands filmben

|

Jamie Lee Curtis után újabb nagy név írt alá az adaptációhoz.

Hirdetés

Egyre érdekesebben alakul a Borderlands film stábja, hiszen korábban olyan neveket sikerült megszerezni az Eli Roth (Kabinláz, Motel, Bosszúvágy) által rendezett projekthez, mint Cate Blanchett (Lilith), Kevin Hart (Roland) és legutóbb Jamie Lee Curtis (Tannis), ám a legújabb bejelentés alapján úgy tűnik, hogy a producereknek van még pár ász a zsebükben. 

Nagyot ment az interneten az utóbbi napokban az a videó, amiben Jack Black a pocakos Thort cosplayelte, de talán még nagyobbat fog az a hír, hogy ő szinkronizálja a Borderlands filmváltozatában a közönségkedvenc/idegesítő robotot, Claptrapet.

Hirdetés

Eli Roth közleményében boldogan mesélt róla, hogy milyen izgatott az újbóli közös munka miatt a színésszel, mivel Claptrap a játékok legszórakoztatóbb karaktere, Black pedig a tökéletes választás arra, hogy életre keltse őt. 

A színész és a rendező a 2018-as A végzet órájában (The House with a Clock in Its Walls) dolgozott együtt, amelyben mellesleg ott volt Cate Blanchett is. Vajon kit castingolnak még a közeljövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)