Hirdetés

Sértő padokat volt kénytelen eltávolítani a Blizzard még meg sem jelent játékából

|

Az Overwatch 2 egyik pályáján lévő padokkal szemben kelt ki néhány játékos, a Blizzard gyorsan cselekedett.

Hirdetés

Valószínűleg sokat változik még a megjelenésig, sőt, azután is az Overwatch 2, amint a felhasználók visszajelzéseit figyelve a Blizzard folyamatosan alakít rajta. Most egy, a játékmenetet érdemben nem befolyásoló, mégis szerencsétlenül kialakított elemnek kellett mennie.

A New Yorkra hajazó Midtown pályán szúrta ki egy ClearTogether nevű twitterező azokat a padokat, amikkel első ránézésre nincs probléma: dizájnosak, kényelmesnek tűnnek, mindenkinek, aki rájuk ül, saját karfája lehet, ami nem tűnik egy rossz dolognak.

Hirdetés

Ugyanakkor a való életben az ilyen padokat a hajléktalanok elkergetésére használják, akik a hagyományos padokkal ellentétben nem tudnak ezeken aludni.

A Blizzard meghallotta a panaszt, és ugyan megkérdőjelezhető, hogy a világot ez mennyivel teszi jobbá, illetve hányan érezték kellemetlenül, sértve magukat a padok láttán, a második bétakörben már az új padok láthatók.

A cég nagyon figyel az ilyen kérésekre, különösen azután, hogy még mindig nem zárult le a szexuális zaklatások és toxikus munkakörnyezet kapcsán indított per, annak ellenére sem, hogy a saját, belső vizsgálat megállapította, nincsen semmi baj.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)