Hirdetés

Sérülten érkeznek a The Last of Us Part I gyűjtői kiadásai

|

A 100 dollárba kerülő The Last of Us Part I Firefly Edition vásárlói sorra mutatják meg a neten hibás példányaikat.

Hirdetés

A The Last of Us Part I-nal épp az a legnagyobb probléma, hogy az indokoltnál magasabb áron kínálják, de egy rajongónak ez nem számít, sőt, örömmel csap le egy drágább kiadásra, különösen akkor, ha az nagyon ritka. Márpedig a kizárólag a PlayStation Direct boltjából megvásárolható Firefly Edition nem érhető el bárki számára.

A gyűjtői csomagok árához mérten nem kimondottan drága, de összességében nézve azért nem is olcsó különleges kiadás az alapjáték mellett egy fémtokot, négy American Dreams képregényt, illetve játékbeli skineket és boostereket tartalmaz a gyorsabb haladást elősegítve.

Hirdetés

Redditen, Twitteren és a net különböző pontjain az elfogadhatónál többen jelezték, hogy bár megérkezett hozzájuk a 100 dolláros csomag, a PlayStation Direct nem használt semmilyen védelmet, ami meggátolta volna a karton tok gyűrődését. Van, akinél nem csak a külső borítás, de a beltartalom is sérült.

A Sony és a Naughty Dog egyelőre nem reagált a panaszokra. Egy pórul járt játékos, a Seasoned Gaming írója azt írta, közel 45 percet töltött el az ügyfélszolgálattal, és ahelyett, hogy cserét ajánlottak volna neki, egy 20%-os kuponnal kínálták meg, amit későbbi vásárlása során használhat fel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)