Hirdetés

Ez a srác egyszerre két karakternek öltözött be

|

Nem, ez nem Kétarc a Batmanből, hanem a Shadow of Mordor főhősei.

Hirdetés

Az elmúlt években készült már néhány mutatós cosplay, ahol az alkotó Talionnak, a Shadow of Mordor ranger főhősének gúnyáját öltötte magára, azonban akik ismerik a játékot, azok pontosan tudják, hogy a kósza sosem jár egyedül.

Hirdetés

Mindig ott ül a vállán Celebrimbor, aki ugye szellem alakban segíti Taliont a gonosz elleni harcban. Ez adta az ötletet a Jechts nevű cosplayernek, hogy a két karaktert egyszerre valósítsa meg. A kidolgozás mindkét oldalon fantasztikus, a lidércet ráadásul nemcsak átlátszó elemekkel, hanem világító fénycsíkokkal is felturbózta, hogy még látványosabb legyen. Csekkoljátok az alábbi galériát!

Ha többet szeretnétek látni a srácból, érdemes a Facebook oldalára is ellátogatni, ahol további képek és videók várnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)