Hirdetés

Egy rajongónak csak kérnie kellett, és meg is kapta születésnapjára a Shadow of the Tomb Raidert az Xbox-tól

|

A játékos csak egyetlen rövid Twitter-üzenetet küldött a csapatnak, és hamar meg is érkezett az ajándék.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a felújított Tomb Raider-trilógia záróepizódja, a Shadow of the Tomb Raider. A legnagyobb rajongók valószínűleg már megvásárolták, sőt talán végig is játszották a játékot, de azért akadnak még olyanok, akik szívesen a könyvtárukba tennék az alkotást. Egyiküknek most teljesült is a vágya.

Hirdetés

Egy GoodNaito nevű Twitter-felhasználó irt egy bejegyzést az Xbox UK számára, amelyben felvetette, hogy a Shadow of the Tomb Raider reklámozása helyett inkább adják oda neki a játékot ajándékként. Ebben még semmi különleges nincs, valószínűleg rengetegen próbálkoznak ezzel a különféle vállalatoknál.

Azonban az Xbox nem hagyta figyelmen kívül a kérést, hanem simán belement a dologba, és azt válaszolta a rajongónak, hogy csekkolja az üzeneteit.

GoodNaito meg is tette, és bizony ott volt a kód a játékhoz. A felhasználó ezt a Redditen osztotta meg a többiekkel, és a jelek szerint tényleg feldobta a napját az Xbox kedvessége.

Xbox made my birthday.

Ez tipikusan az a helyzet, amikor mindkét fél jól jár, hiszen a rajongó örülhet az ajándékának, az Xbox pedig kap egy kis extra figyelmet a játékosoktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)