Hirdetés

Már a gimnasztikába is beférkőzött a gaming

|

Egyelőre még csak a Super Mario életérzéssel, de haladunk.

Hirdetés

Mariót mindenki ismeri, amiben itthon például Dévényi Tibi bácsinak és az Elektor kalandornak is nagy szerepe volt. 

Hirdetés

Tőlünk nyugatra, főleg az Egyesült Államokban a Nintendo és játékai a popkultúra részei, elég csak azt megnézni, milyen őrületet okozott a Pokémon GO, illetve milyen példányszámban fogy bármely új Pokémon cím. Ugyanígy rengeteg rajongója van Mariónak is, köztük Shannon Evans, aki talajgyakorlatát egy egyetemi versenyen a Super Mario Bros. zenéjére (illetve egy arra építő remixre) koreografálta meg, még egy kis kartban ücsörgést és más, a játékokból átvett elemeket is belevitt. Sajnos a kommentátorok beszélgetése nagyrészt elnyomja az aláfestést, de az érmecsengés tisztán kivehető. A végére egy váratlan Floss is belefért, csodás munka:

10-ből 9,900 pontot kapott, teljesen megérdemelten. Az ilyen extrém, egyedi zenei választás nem különösebben meglepő a műfajban, a kötelező gyakorlatok mellett ez adja az egész szám hangulatát, egyéniségét.

Szerintetek melyik játék zenéjére lehetne még gyakorlatot bemutatni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)