Hirdetés

Napi cukiság: a 79 éves, Skyrimező nagymama, aki saját gaming csatornát indított

|

Shirley Curry, egy 79 éves nagymama úgy érezte, az idős gamerek alul vannak reprezentálva YouTube-on, ezért készített egy saját csatornát, és belevágott a Let's Play-ezésbe.

Hirdetés

Valószínűleg meglepődnénk, hány idős ember játszik különböző videojátékokkal. Az Elders Play (és a kapcsolódó Elders React) sorozat maga a csoda, de nem csak ők vannak ám, akik a videojátékok segítségével kapcsolódnak ki, vagy dobják fel nyugdíjas éveiket.

Itt van például Shirley nagymama, aki ugyan már 2011-ben létrehozta saját YouTube fiókját, de csak azért, hogy követni tudja a többi gamert. Most elszánta magát, és belevágott a Let's Playezésbe: első két videójában a Skyrimmel játszik, és rettentő aranyosan kommentálja, olyan igazi kedves nagymamásan, miközben azért látszik és hallatszik, hogy érti, mit csinál. A kommentekből megtudtuk, hogy első gépét és játékát a fiától kapta még a 90-es években, és azóta aktívan játszik.

Első videója a hétvége során több mint félmilliós nézettséget ért el. Lehet, hogy egy átverés áldozatai vagyunk, és valójában egy eltorzított hangú tizenéves ül a mikrofon mögött, de ne legyünk folyton ilyen gyanakvók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)