Hirdetés

Master Chief lesz a Halo tévésorozat főszereplője

|

Magára a sorozatra még várnunk kell egy darabig, viszont egyre jobban hangzanak a kapcsolatos tervek.

Hirdetés

A Showtime tévécsatorna nemrégiben jelentette be, hogy berendelte a 10, egyenként egyórás részből álló Halo sorozat első évadát. Most pedig már azt is tudjuk, hogy a főszereplő maga a legendás Master Chief lesz.

Hirdetés

A csatorna programigazgatója, Gary Levine beszélgetett a GameSpottal a témáról, és Levine megerősítette a főszereplő kilétét. A Master Chief igazi arcát a játékokban sohasem láttuk a játékokban, ezzel kapcsolatban pedig elmondta, hogy a sorozatban is külön figyelmet fordítanak a témára. Elég furcsa, hogy pont egy "arc nélküli" karaktert szánnak a főszerepre, de legalább ezzel is megkönnyítik a castingot.

Levine hozzátette még, hogy a forgatások már idén elkezdődnek, de a debütálás még odébb van, és legkorábban 2020-ban mutathatják be a sorozatot. A széria létrehozásában egyébként segít a Microsoft és a 343 Industries is.

Ti mire számítotok a Halo tévésorozattal kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)