Hirdetés

Shroud visszatér a Twitchre

|

Sokak kedvenc streamere hamarosan újra munkába áll, és visszamegy oda, ahonnan a karrierje indult.

Hirdetés

Michael "Shroud" Grzesiek a Twitch.tv-n kezdte videós pályafutását, és ott is streamelt egészen 2019 októberéig, amikor is szerződést kötött a Mixerrel. A Microsoft streaming platformja egy rakás pénzt fizetett, így ő annak rendje s módja szerint át is költözött, nem sejtve, hogy a Mixer néhány hónappal később dugába dől majd. Most, hogy a Mixer már nincs, Shroud úgy döntött, hogy hazamegy.

Hirdetés

A The Washington Post beszámolója szerint Shroud fontolgatott megállapodásokat a YouTube-bal és a Facebookkal is, de végül a Twitch mellett döntött, ahol a csatornája egyébként teljes arculatváltáson fog keresztül menni. A csatorna egyébként több mint 7 millió követővel rendelkezik, így biztosan akadnak majd páran, akik kíváncsiak lesznek a továbbiakban is a streamer munkásságára.

Shroud visszatérő adása ma este 19:00-kor kezdődik, a twitch.tv/shroud csatornán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)