Hirdetés

Készül egy új Silent Hill film, feldolgozzák a Fatal Frame-et is

|

Az első Silent Hill filmet rendező Cristophe Gans árulta el egy interjúban, hogy készül a következő rész, sőt egy másik videojátékos franchise, a Fatal Frame/Project Zero adaptációján is dolgoznak.

Hirdetés

A Silent Hill rajongókat sújtó hosszú éhínség lassan véget érhet, hiszen a Konami megpedzegette, hogy már agyal a következő játékon, és a viszonylag jól sikerült filmes adaptáció is újabb epizóddal bővülhet. Cristophe Gans most egy interjúban mesélt arról, hogy milyen módon tervezi újra a képernyőkre vinni az ikonikus horrorszériát.

Hirdetés

A rendező elmondta, hogy ismételten az amerikai kisvárosi környezetet láthatjuk viszont a vásznon, mivel szerinte a Silent Hilleknek mindig egy ilyen, "puritanizmus által feldúlt" helyen kell játszódnia. A forgatókönyv megírásában az a Victor Hadida is a segítségére lesz, aki már az első két film munkálataiban is részt vett.

Emellett egy másik moziról is említést tett, ami szintén egy horrorjáték franchise-t, a Fatal Frame-et (Project Zero néven is ismert) dolgozza majd fel. Gans itt is törekszik arra, hogy hű legyen az alapanyaghoz, tehát ebben a filmben egy japán kísértetház szolgál majd helyszínül, a forgatásra pedig az autentikusság kedvéért valóban Japánban kerül sor. 

Ti örültök, hogy majdnem tíz év után újra Silent Hill film kerülhet a mozikba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)