Hirdetés

Minden az e-sport körül forog a Simpson család következő epizódjában

|

A sorozat harmincadik évadának új része korunk egyik legnépszerűbb témáját járja körül.

Hirdetés

A Simpson család rengeteg témát feszegetett már az elmúlt évtizedekben, és ha nem is feltétlen tartottak olyan szintű görbe tükröt a társadalom elé, mint a South Park, kétségtelen, hogy feldolgoztak már érdekes témákat.

Hirdetés

Nem lesz ez másként a következő epizódban sem, ahol Bart e-sportolónak áll, és a világ legjobbja akar lenni a Conflict of Enemies nevű kitalált játékban. Az E my Sports című epizódból természetesen Homer is kiveszi a részét, hiszen edzőként segíti majd Bart karrierjét.

A készítők nem vették félvállról a dolgot, még a Riot Games segítségét is kérték, hogy a lehető legrealisztikusabban adják vissza még az apró részleteket is. Az epizódot hivatalosan holnap este (nálunk hétfő hajnalban) vetítik a Foxon. Kíváncsian várjuk, mit sikerült kihozni egy olyan megosztó témából, mint az e-sport.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)