Hirdetés

Napi büntetés: még hogy a Sims 4-ben nem lehet mémeket csinálni!

|

Ha jártál már az interneten, akkor belefutottál már az asztalnál ülő macskába, és a nőre, aki láthatóan ingerülten mutogat rá. Egy Sims 4 játékost ihlette meg a kompozíció.

Hirdetés

Egy The Sims 4 rajongó és alkotó, SimplySimmer19 úgy döntött, hogy valamiért megéri az életéből három órát áldozni arra, hogy a világ egyik kedvenc mémjét megalkossa kedvenc játékában. Nem, nincs ebben sok logika. Igen, tényleg ennyi az egész hír. Igen, ez érdekli az embereket, legalábbis 80 ezer feletti upvote-ot kapott műve Redditen, és tényleg sikerült tökéletesen megalkotni a Sims világában az eredeti képet.

Hirdetés

Ahhoz, hogy ez a csoda megszülethessen a The Sims 4-en túl szükség volt egy pózolás beállítását lehetővé tévő modra, ami segített megalkotni a tökéletes kompozíciót.

Ezt is láttuk már akkor, egy kicsit szebb lett a világ. Aki sajnálja a kattintását, az visszaválthatja a főoldalon, meg fogjuk érteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)