Hirdetés

Skull & Bones tévésorozat készül, irány az Indiai-óceán

|

A Ubisoft játéka még meg sem jelent, de elvileg már dolgoznak a tévés adaptáción.

Hirdetés

The Hollywood Reporter értesülései szerint a Ubisoft filmes és televíziós részlege, a Ubisoft Motion Pictures már gőzerővel dolgozik azon, hogy összehozzanak egy Skull & Boneson alapuló szériát. 

Hirdetés

A sorozat elméletileg a kalózkodás aranykorában, azaz a 18. században játszódhat, helyszínéül pedig az Indiai-óceán vizeit választották. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a produceri teendőket Amanda Segel (The Mist, A célszemély, A férjem védelmében) látja el, aki egyben a pilot epizód forgatókönyvéért is felel. A gyártásért az Atlas Entertainment felel, a stúdió korábban olyan mozikon is dolgozott, mint a Warcraft, az Amerikai botrány, vagy az utóbbi évek szinte összes DC mozija (Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, Suicide Squad - Öngyilkos osztag, Wonder Woman, Az Igazság Ligája), sőt a jövőre érkező Wonder Woman 1984-ből is kivették a részüket. 

Azt már tudjuk, hogy a Ubisoft Motion Picturest nem roppantotta meg a 2016-os Assassin's Creed mozi finoman szólva is gyenge fogadtatása, rengeteg projekten dolgoznak jelenleg is, többek között Splinter Cell, Ghost Recon, Watch Dogs, Far Cry és The Division filmek is készülnek, a Just Dance moziról nem is beszélve. Ezzel párhuzamosan az is biztos, hogy a Netflixre gyártanak egy Assassin's Creed sorozatot és elvileg egy Child of Light széria is tervben van. Mindezek mellé csaphatjuk oda most már a Skull & Bonest is, mint legújabb projekt. 

Ti örültök, hogy készül egy Skull & Bones tévésorozat? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)