Hirdetés

Skylanders Academy - megvan, hogy mikor jön az animációs sorozat

|

A Netflix kitűzte a legfiatalabbaknak szánt Skylanders mese, a Skylanders Academy napra pontos premierjét. Ősszel lesz mit nézniük a rajongóknak!

Hirdetés

Az Activision még májusban jelentette be, hogy idén nem csak egy új Skylanders játékot, hanem egy sorozatot is útjára indítanak. Azóta megjelent a Skylanders Battlecast kártyajáték és a Skylanders Imaginatorst is bejelentették október 14-re, viszont a televíziós szériájuk első konkrétumaira egészen máig kellett várnunk. 

A Skylanders Academy első évada október 28-án debütál a Netflixen és olyan népszerű karakterek kalandjait követi majd nyomon, mint Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac és Pop Fizz. A  történet szerint amikor a sötétség veszélyeztetni kezdi a Skylands békéjét, Master Eon összeállítja a hősök szedett-vedett csapatát, hogy megvédjék a világegyetemet olyan gonosztevőktől, mint az ördögi Kaos és a Doom Raiders. A Netflix azt ígéri, hogy a sorozat minden korosztály számára élvezetes lesz, de nyilván a gyerekek a fő célcsoport. 

A Skylanders Academy atyja a Futurama és Brickleberry epizódokat író Eric Rogers, a szinkronhangok pedig a következőek: Spyro (Justin Long), Stealth Elf (Ashley Tisdale), Eruptor (Jonathan Banks), Glumshanks (Norm MacDonald), Susan Sarandon és még sokan mások. Időközben berendelték már egyébként a 2. évadot is, amely 2017-ben várható. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)