Hirdetés

Skylanders Academy - új traileren Spyroék bohókás kalandjai

|

Heteken belül tévéképernyőre költöznek a játéksorozat szereplői a Skylanders Academy keretein belül, ami az új trailer alapján egészen szórakoztatónak tűnik.

Hirdetés

Nincs már messze a Skylanders Academy bemutatója, így egy újabb ízelítőt kaptunk a Netflix saját gyártású sorozatából. Amint az új trailerből is láthatjuk, bőven lesznek majd mókás pillanatok még akkor is, amikor a gonoszok vannak a képernyőn.

Az egyébként már most látszik, hogy a sorozatban a játékokhoz képest sokkal inkább kibontják majd a főszereplő Skylanderek személyiségét, a kérdés már csak az, hogy ez hosszútávon is szórakoztató lesz-e. Az ugyanis már biztos, hogy a Skylanders Academy első szezonja után jövőre készül egy második évad.

Ti belenéztek majd a sorozatba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)