Hirdetés

Minek a gamer billentyűzet, amikor egy krumplival is játszhatod a Skyrimet?

|

Mindent azonnal megunsz, mert nem elég nehezek a játékok? Próbáltad már krumplival irányítani őket?

Hirdetés

Hamarosan érkezik a Skyrim felújított változata, így a Bethesda mai napig hihetetlen népszerűségnek örvendő játékát hamarosan még többen nyüstölik majd napi szinten.

A The Elder Scrolls sorozat hatalmas rajongója a BOOM, LLC Robotater csatorna videósa is, aki egészen új megközelítéssel ült le a játék elé. Fogott három szem krumplit és egy Makey Makey-t, majd megalkotta belőlük a tökéletes kontrollert. Na jó, talán nem tökéletes, de működik.

Ha ti is ilyesmire vetemednétek, a "feltaláló" egy komplett leírást is készített, úgyhogy otthon is meg tudjátok építeni a dolgot. Valószínűleg hamarosan érkezik majd a legújabb Dark Souls III végigjátszás, krumplival vagy banánnal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)