Hirdetés

Készül a Sleeping Dogs film, megvan a főszereplő is

|

Bár a United Front Games már biztos nem készít új Sleeping Dogs játékot, a franchise jogai a Square Enixnél maradtak. A kiadó pedig nem ül rajtuk.

Hirdetés

Nagyon-nagyon szeretnénk végre egy Sleeping Dogs folytatást, de valahogy csak nem hajlik rá a Square Enix. Lehet, hogy közvetlenül nekik kéne mondani, nem csak úgy kiírni az interenetre. Mindjárt elő is keresem a számukat, és felhívok valami fejest. Vagy majd holnap. Ja, az hétvége, nem jó. 

Mindenesetre ha már a film készül, hátha majd a premierhez időzítik a következő játék megjelenését is. A Deadline jelentése szerint az akciófilmekben (xXx, Halálos iramban sorozat) is jártas Original Film dolgozik rajta, a főszereplőt pedig Donnie Yen alakítja, aki legutóbb a Zsivány Egyesben volt Chirrut Imwe, és mint ott is láttuk, ért a harcművészetekhez. Azt még nem tudni, hogy közvetlen adaptáció lesz-e, és így Wei Shen szerepét kapja-e, vagy csak a hangulatot és a témát felhasználva teremtenek valamit.

A United Front Games egyébként tavaly szűnt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)