Hirdetés

Ez a srác úgy versenyez, hogy fejjel lefelé fogja a kontrollert

|

Láttunk már néhány érdekes figurát a kompetitív játékok világában, de valószínűleg nem sokan képesek úgy játszani, mint ez a srác.

Hirdetés

A hétvégén rendezték a Shine 2017 versenyt, ahol egy különös figura is felbukkant. Nooch speedrunner és nagy Smash Bros. rajongó, ami önmagában nem lenne olyan érdekes, ahogy játszik, az viszont annál inkább.

Nooch ugyanis fejjel lefelé fogja a Gamecube kontrollert, így a hüvelyujjával nyomkodja azokat a gombokat, amiket mások a mutatóujjukkal. A srác azt mondja, hogy világ életében így játszott, és nemcsak a Smash Bros.Melee-ben, hanem más játékokban is ezt használja. Sőt, a Gamecube kontroller mellett például az Xbox kontrollert is fordítva fogja.

Mi legfeljebb valamilyen kihívás miatt kerültünk hasonló helyzetbe. Ti találkoztatok már ilyesmivel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)