Hirdetés

SMITE - 1,3 millió dollárt kapott a világbajnok

|

Az eSportok korát éljük és a hétvégén egy tavalyi MOBA első nagy rendezvényét kísérhettük figyelemmel. Megvannak az első SMITE világbajnokok.

Hirdetés

Ne felejtsük el, hogy a DOTA 2 és a LoL mellett vannak még népszerű MOBA-k, egyik ilyen például az ősi Istenségeket egymásnak eresztő SMITE is. A Season One hamarosan véget ér (egész pontosan január 27-én) és ezt nemrégiben megkoronázták az első SMITE világbajnoksággal.

A hétvégén megrendezett eseményt a Cognitive Prime csapata nyerte, akik a 2,5 millió dolláros összedíjazásból 1,3 milliót zsebelhettek be győzelmükkel (ez körülbelül 350 millió forintnak felel meg, csak hogy még jobban fájjon).

A végső harc igen izgalmasra sikeredett, a későbbi bajnokok az első két menetben végiggázoltak az európai Titan csapaton, akik azonban pár szokatlan húzással behúzták a harmadik és negyedik menetet. Az ötödik és végső fordulót viszont ismét a Cognitive Prime nyerte, így ők lettek a SMITE első világbajnokai.

Hamarosan kezdődik a Season Two, ráadásul a játék Xbox One-os megjelenése is idén várható. Nektek hogy tetszik a SMITE?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)