Hirdetés

Haver, egy kék sün van a szádban

|

Vajon hogyan is lehetnék híres? Szeretem Sonic karakterét, igazi Mega Drive generáció vagyok, és jókat énekelgetek a zuhany alatt. Mit is csináljak?

Hirdetés

Smooth McGroove viszonylag gyorsan rájött arra, mihez is kezdjen különleges hangjával. Manapság reneszánszát éli az acapella feldolgozás stílusa, ráadásul már kórus sem kell hozzá, elég egy türelmes ember, és sok sáv a zeneszerkesztőben.

Láttunk már nem egy ilyen produkciót, de Smooth McGroove szívemnek azért lett kedves, mert klasszikus játékok ismert zenéit dolgozza fel, és fülnek kellemes eredménnyel prezentálja ezeket. Mint például a klasszikus Sonic Green Hill Zone pályájának dallama. Ugyehogy:

Engem személy szerint ezzel a Super Metroid főcím videóval vett meg kilóra, az arcát is érdemes figyelni közben:

Van még bőven ott, ahonnan ez jött, nézzétek meg McGroove YouTube csatornáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)