Hirdetés

Nintendo szappan - testre kenhető játék

|

Ha unod már a hétköznapi szappanokat, akkor van Nintendo kazetta, ami egy igazi geek fürdőszoba csodás dísze lehet. Csajozásra nem jó.

Hirdetés

A Firebox SNES és Gameboy kazettákra hasonlító fürdőszobai kellékeket dobott piacra, hogy ne csak hasznos legyen a fürdés, de valódi élmény is. Hiszen biztos mind éreztünk már olyan szeretetet, hogy kedvenc játékunkat legszívesebben végigdörzsöltük volna testünkön. Most lehet már ilyet is.

Azt hihetné az ember, hogy csak megközelítőleg sikerült leutánozni a népszerű, de mára már retrónak számító tárgyakat, pedig nem: ezek a szappanok olyannyira pontos másolatok, hogy a méretük, a színük és a játékok fotói is megszólalásig megegyeznek az eredetivel.

Utóbbiak esetében jelenleg a The Legend of Zelda: A Link to the Past, a Super Mario Kart, a Donkey Kong Country és a Street Fighter II Turbo változatokat rendelhetik meg az érdeklődők a SNES tekintetében, míg a Gameboy változatot választva az Earthworm Jim, a Kirby's Dreamland, a Tetris, a Super Mario Land, a Pokémon Red, a Pokémon Blue és a The Legend of Zelda címek között vacillálhatunk. A Firebox egyébként azt tervezi, hogy a jövőben kibővíti a felhozatalt.

Az "Energy Citrus" illatú szappanok (jelentsen ez bármit is) közül a SNES verziók 21.29 dollárba, míg a Gameboy-os kiadások 11.49 dollárba kerülnek és a linkekre kattintva bárki megvásárolhatja őket, ha éppen pont ez kell a boldogsághoz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)