Hirdetés

Napi büntetés: így szenvedne egy laikus sportriporter a League of Legends világbajnokságon

|

A Riot népszerű játékával viccelődtek a Saturday Night Live legutóbbi adásában, a végeredmény pedig tényleg fergeteges lett.

Hirdetés

Chance the Rapper (polgári nevén Chancelor Jonathan Bennett) volt a Saturday Night Live legutóbbi adásának házigazdája, a népszerű előadó pedig természetesen a show hagyományaihoz híven egy csomó mókás jelenetben is részt vett a stábtagokkal. Az egyik ilyen geg a League of Legends World Championshipet pécézte ki.

Hirdetés

A házigazda egy olyan karaktert keltett életre, aki cseppet sem ismeretlen a veterán Saturday Night Live-rajongóknak: ő Lazlo Holmes, egy olyan sportriporter, akit valamilyen okból mindig egy olyan sporteseményre küld el a csatorna, amihez hozzá sem tud szagolni. Legutóbb hokimeccsen járt, most pedig a League of Legends világbajnokságról próbált tudósítani - nyilván kevés sikerrel. Külön érdemes figyelni Chance the Rapper arcát, amikor megjelennek az e-sportolókért rajongó fiatal lányok, illetve akkor is, amikor megtudja, ez az egész torna összesen 7 millió dolláros összdíjazásért zajlik. 

Rég láttunk ilyen vicces videót a League of Legends... vagy ahogy Lazlo mondaná, a League of Legos kapcsán. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)