Hirdetés

Snoop Dogg és Eminem előadása soha nem volt még ennyire béna

|

Snoop Dogg és Eminem a Video Music Awards során egy formabontó előadást tartott.

Hirdetés

Lehet nem egyetérteni az NFT-kkel, a metaverzum koncepciójával és harcolni ezek ellen, addig azonban, amíg az MTV-hez hasonló piaci részvevők látnak benne fantáziát (és esélyt a haszonszerzésre), addig kétségtelen, hogy velünk maradnak. Ugyan számos játékkiadó egyértelműen fellép az ilyesfajta tartalmak ellen, a popkultúrában is kezdi megveti a lábát az NFT-láz, amit legutóbb a Video Music Awards során tapasztalhattunk meg.

Az MTV díjátadóján új kategóriát is létrehoztak azoknak a produkcióknak, amik valamilyen formában a metaverzumhoz kapcsolódnak.

Hirdetés

A jelöltek között ott volt például Ariana Grande együttműködése a Fortnite-tal, a többi jelölt pedig az alábbi:

  • A Blackpoint együttműködése a PUBG Mobile-lal
  • A BTS együttműködése a YouTube-bal és a Minecrafttal
  • A Charli XCX együttműködése a Robloxszal
  • A Twenty One Pilots együttműködése a Robloxszal
  • Justin Bieber együttműködése a Wave-vel

A díjat végül a Blackpoint produkciója nyerte. A kategória már magában is jelzi, hogy milyen sebességgel nő az ilyen tartalmak piaca, amit a díj átadása utáni fellépés is megerősít. Miután kiosztották a legjobb metaverse produkciónak járó címet, Eminem és Snoop Dogg virtuális verziói, illetve NFT-majmai léptek a színpadra, ahol előadták a From the D 2 the LBC-t.

Miközben egyfelől világos, hogy vannak effektek, amik élőben egyszerűen nem megvalósíthatóak, nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik az ilyen koncertek, pláne egy előszereplős esemény során. Arról meg már kár is sorokat írni, hogy Snoop Dogg és Eminem karaktere is olyan, mintha egy B-kategóriás Xbox 360-as játékból lettek volna átemelve a koncertre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)