Hirdetés

Snoop Dogg szervezett egy Mortal Kombat 11 bajnokságot, és majdnem meg is nyerte

|

A Gangsta Gaming League a King of the Kompound címért folyó versenye során például 21 Savage is ringbe szállt.

Hirdetés

Mindig örömöt okoz, amikor Snoop Doggot játszani látjuk. 

Hirdetés

Az éjszaka folyamán lezajlott bajnokságot Twitchen és Mixeren is közvetítették. Ezúttal Rachel Ako Playboy modell, Kamil McFadden színésznő, Rachel Swindler egykori Big Brother szereplő, valamint 21 Savage és meglepetés vendégek is részt vettek a küzdelemben. A győztes Brooke Bridges lett.

Watch Snoop Dogg's GANGSTA GAMING LEAGUE presents King of the Kompound Mortal Kombat 11 Special Guests & Giveaways! #SponsoredByWBGames from Doggydogg20 on www.twitch.tv

A Gangsta Gaming League első körében Maddeneztek. Snoop egyébként egy Spyro drónnal kapta meg saját Spyro Reignited Trilogy példányát, streamelte az SOS nevű, azóta már rég eltűnt battle royale játékot (úgy, hogy valószínűleg nem is ő játszott), és a 2016-os E3-on valami gyanúsan füstölgő dologgal a szájában tolta a Battlefield 1-et. Benne van a gamingben, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)