Hirdetés

Snoop Doggot is kiborították az Xbox Live szerverek

|

A Microsoft szervereinek gyengélkedése miatt sokaknál elszakadt a cérna, még maga Snoop Dogg is kiosztotta a őket.

Hirdetés

Az Xbox Live szerverek mostanában nem voltak a helyzet magaslatán, és akkor talán még finoman fogalmaztunk. Rengeteg ember játékát lehetetlenítette el a Microsoft szolgáltatásának instabilitása, így nem csoda, hogy sokakban felment a pumpa.

Volt, aki egyszerűen megosztotta Facebookon a még be nem regelt Xbox Live kódját, hogy vigye aki akarja, mert neki bizony elege van az egészből. Mások a Microsofthoz mentek panaszkodni. Így tett a világ egyik legismertebb rappere, Snoop Dogg is, aki egy rövid Instagram videóval üzent a redmondiaknak.

Message to xbox1 n ea server fix your shit or playstation here we come 👿👿✨🌟🏈

snoopdogg (@snoopdogg) által közzétett videó,

A láthatóan ingerült előadó felhívta a Microsoft figyelmét, hogy szedjék össze magukat, különben fogja magát és átáll a sötét... akarom mondani a Sony oldalára. Azért valószínűleg megengedhetné magának, hogy két konzol is legyen a tévé alatt, de értjük a célzást. Mondjuk szegény Bill Gates már nem nagyon tud segíteni az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)