Hirdetés

Soha ne kapcsold ki egy játékos Xboxát, mert megbánod

|

Csak ne tedd. De tényleg. Nem tudhatod, hogy nem épp egy vérre menő multicsata közepén van, vagy egy fejlövésnyire az utolsó achievementtől. Az egyedi Harley-Davidsonod bánhatja.

Hirdetés

A videojátékoktól megvadult fiatalok általában nem a videojátékoktól vadulnak meg, hanem azok hiányától. Vagy éppen a lagtól. Igen, legtöbbször a lagtól.

A napokban egy 19 éves srácot állított elő a rendőrség Utahban. A fiatalember elpusztította a nevelőapjának a custom Harley-Davidsonját, mert az kikapcsolta az Xboxát játék közben. Alec Young nevelőapja többször kérte, hogy kapcsolja ki a gépet, de a srác ezt nem tette meg, ezért a játékosokról mit sem tudó szülő fogta magát és megtette maga. Hiba volt.

Először a távirányító repült a mostohaapa felé, majd Young egy konyhakéssel a kezében kiviharzott a házból és rárontott a ház előtt parkoló 2009 Custom Harley Davidson FLF-re és addig szurkálta, amíg bele nem tört a kés. A szegény motor kálváriája itt még nem ért véget, ugyanis Young beszállt a kocsijába, visszatolatott a behajtón, majd padlógázzal áttörte a garázs falát a nevelőapja Harley-jával.

Később a rendőrség egy barátjánál találta meg Youngot, aki arra hivatkozott, hogy elfelejtette bevenni a legutóbbi adag antidepresszánsát és ezért viselkedett így. Ez persze már sem a motoron, sem pedig az összesen 25 000 dollárnyi káron nem segít. Otthoni erőszak, a tetthely elhagyása, másodfokú bűntett elkövetése és garázdaság miatt emelt vádat a rendőrség.

Mindezt egy kikapcsolt Xboxért. Emlékszem édesapám lecsapta a biztosítékot az egész házban, amikor nem voltam hajlandó elmenni aludni, mert "csakmégegywar", de idáig azért soha nem fajult a dolog. Ugye ti jobban viselitek a nem mindig felesleges szülői szigort?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)