Hirdetés

Soha nem nyitott még videojátékos film olyan jól, mint a Sonic, a sündisznó 2

|

Sonic új kalandja sokakat érdekelt, miközben a Morbius iránti érdeklődés tovább zuhant.

Hirdetés

Egészen fogyasztható volt annak idején a Sonic, a sündisznó, és ugyan folytatása szerintünk botladozik, azért nem nézhetetlen. Így gondolták ezt a mozinézők is, akik annyian voltak, hogy az első hétvége jegybevételei nem csak a 2020-as előző film, de az összes videojátékos adaptáció eredményeit felülmúlták.

Míg az első rész 58 millió dollárt termelt az Egyesült Államokban premierje napjaiban, a második 71 millió dollárral nyitott, amivel új rekordot sikerült beállítani.

Hirdetés

A globális bevételek 141 millió dollárig jutottak, ez alapján feltehetően bőven visszajön majd a stúdiónak a 90 millió dolláros gyártási költség.

A második helyet a Morbius szerezte meg 10,2 millió dollárral, de ez 74%-os visszaesés, ami azzal együtt is súlyos, hogy a premier után jellemzően folyamatosan, hétről hétre csökkennek az egyes filmek bevételei. Ez most összesítettben jár 69,2 milliónál.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Mindeközben a The Batman továbbra is vonzza az érdeklődőket, közel egy héttel HBO Max-os premierje előtt 735 milló dolláron áll a számláló.

Egyes régiókban a Legendás állatok: Dumbledore titkai is látható már, ez azon a 22 piacon, ahol múlt héten kezdték el vetíteni, 58 millió dollárt termelt, de az Egyesült Államokban és 40 további helyen csak e hét közepétől lehet majd nézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)