Hirdetés

Sok évig bővül még a Final Fantasy XIV

|

Szépen növekszik a játékosbázis, így hát konkrét időtávot is meghatároztak a folytatásra.

Hirdetés

Noha a Final Fantasy XIV e hónapban bejelentett, Endwalker című negyedik kiegészítője lezárja a 2013-ban újraálmodott MMORPG fő történetszálát, ez nyilván nem jelenti automatikusan azt, hogy ezzel az FFXIV is véget érne, sőt.

Josida Naoki, a játék rendezője a Washington Postnak elhintette, hogy a Square Enixnél még legalább öt további évig tervezik folytatni a címet, már ha a jövőben is ugyanilyen ütemben fog gyarapodni a játékostábor.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV tavaly júliusban érte el a 20 millió regisztrált játékost, Josida szerint pedig még a vezérigazgatójuk is tervez a csapattal és arra bátorítja őket, hogy startoljanak rá a 30 milliós mérföldkőre. Még ha egy ponton lehet úgy is érzik majd, hogy megrekedtek, Josida szerint ilyesmiről egyelőre szó sincs, szerencsére folyamatosan bővül a játékosbázisuk.

Az Endwalker idén őszre várható, de az 5.5-ös patch az FFXIV-hez már most áprilisban megérkezik, sőt, a PlayStation 5-ös nyílt béta is hamarosan, április 13-án kezdetét veszi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)