Hirdetés

Sok mindent vártunk az Elden Ring kapcsán, de ilyen reklámot nem

|

Thaiföldön meglepő módon hirdette új játékát a Bandai Namco. Azért akad persze hagyományosabb trailer is, nem akárkivel a főszerepben.

Hirdetés

A FromSoftware hagyományaihoz igazodva az Elden Ring sem egy hétvégi kiruccanásra invitálja a játékosokat, hanem komoly kihívások elé állítja őket, de a számokat elnézve sokan szeretnek szenvedve mulatni.

Ha még nem tudtad eldönteni, hogy neked való-e a játék, akkor érdemes lehet különböző beszámolókat olvasni róla, de a megjelenés előtt kiadott képek és trailerek is remekül megteszik kedvcsinálónak. Sőt, még egy bizzar thai reklámot is tudunk mutatni!

Hirdetés

Egy népszerű videojáték-ipari elemző, Daniel Ahmad ugyanis a Twitteren mutatta meg nekünk, hogy Thaiföldön milyen módon igyekeztek meghozni a kedvet a FromSoftware újdonságához. Élőszereplős anyagról van szó, de menő cosplayre hajazó páncélok és ütős speciális effektusok helyett tulajdonképpen egy családi drámának lehetünk a szemtanúi. 

Hogy kapcsolódik ez az egész az Elden Ringhez? Nos, íme:

Ha már témánál vagyunk, akkor megmutatjuk a PlayStation által közzétett, szintén élőszereplős trailert is, amiben a The Mandalorian sorozatból ismert Ming-Na Wen került a főszerepbe. Ez már azért jobban hozza a megszokott stílust.

Ti hogy boldogultok egyébként az Elden Ringben? Érdemes lehet átböngészni ezt az útmutatót, ha nem mennének simán a dolgok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)