Hirdetés

A Rockstar készítette el a GTA V-ben egy DJ klipjét

|

Az After Hours kiegészítőnél is közreműködő Solomun dalához egy több mint négyperces klipet raktak össze. Még a zenész virtuális mása is szerepel benne.

Hirdetés

Már bőven el lehetett merülni a Grand Theft Auto Online éjszakai klubos DLC-jében, a következő hetekben pedig további tartalmak, új zenék érkeznek. 

Hirdetés

Solomun alkotásait hallgathatjuk a bárokban, de a Rockstar és a zenész együttműködése ennél jobban kiterjed. A Customer is King című számhoz készült videoklipet a fejlesztőcsapat készítette a GTA V-ben, és a DJ-t mozgásrögzítéssel költöztették Los Santosba, hogy cuccokat szállítson a város különböző pontjaira. Van pár ismerős jelenet és karakter annak, aki végigjátszotta a GTA V-öt. Szerintünk mókás lett, nézzétek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)