Hirdetés

A Sonic, a sündisznó rendezője köszönetet mondott a nézőknek

|

A rekorder nyitás után nem maradt el a hálálkodás.

Hirdetés

Nagyon szépen nyitott a Sonic, a sündisznó, hiszen mindösszesen négy nap alatt már 113 millió dollárnál jár a Sega játéksorozatából készült mozifilm. Nem indult pedig minden ilyen fényesen, sosem fogjuk elfelejteni az első trailert, rémálmainkban tér majd vissza a címszereplő első animált külseje. Az alkotók azonban hallgattak a rajongókra, megváltoztatták Sonicot, a végeredmény pedig a jelek szerint sokkal jobb lett, mint arra sokan számítottak volna - mi is köztük voltunk, ez nem titok. 

Hirdetés

A Sonic, a sündisznó rendezője ma megragadta az alkalmat, hogy a remek nyitás miatt köszönetet mondjon a rajongóknak, akik végig velük maradtak. 

Nem csoda, hogy ennyire hálálkodik a direktor, hiszen még egyetlen játékból készült film sem nyitott olyan jól, mint a Sonic, a sündisznó. És hiába mérgezte a műfajt éveken át például Uwe Boll és termelt ki egy halom pocsék adaptációt, azért ez nem kis teljesítmény, hiszen olyan filmeket utasított maga mögé a Sonic, mint például a Warcraft, vagy épp a legutóbbi Tomb Raider.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)