Hirdetés

Nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a Sonic mintájú Xbox One X láttán

|

A Sonic, a sündisznó mozifilm digitális megjelenését ünnepelve most nyereményjátékot hirdetett az Xbox, maga a nyeremény pedig meglehetősen érdekes küllemet kapott.

Hirdetés

Egész szórakoztatóra sikeredett a Sonic franchise filmes feldolgozása, ami a kasszáknál is kifejezetten szépen teljesített. Pár napja digitálisan is elérhető a kék sündisznó kalandja (nem streamelhető, de megvásárolható), és ennek örömére az Xbox összedobott egy nyereményjátékot, melyen egy egyedi Xbox One X-et szerezhet valaki. 

Hirdetés

A cég a Twitteren osztotta meg, hogy behúzhatunk egy Sonic mintás gépet, amihez jár egy ugyanilyen témájú kontroller is - a mellékelt képen pedig meg is csodálhatjuk az említett példányt. Ha finoman akarunk fogalmazni, akkor csak annyit mondunk, hogy láttunk már kreatívabban feldíszített egyedi konzolokat. Ha szeretnétek ingyen Xbox-ot, akkor ezt a bejegyzést kell megosztanotok a saját Twitter oldalatokon, és máris bekerültök a kalapba:

Április 17-ig tart a nyereményjáték, tehát eddig nevezhettek be a kékbe öltözött Xbox-ért, a kiválasztott szerencsést pedig ezután sorsolják ki. Mivel bolti forgalomba nem kerül, így ez az egyetlen példány jelenik meg a konzolból, tehát a gyűjtők vagy az elvetemült Sonic rajongók valószínűleg komoly pénzt megadnának érte.

Nektek melyik volt a kedvenc egyedi konzoldizájnotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)