Hirdetés

A Westworld színésze csatlakozott a Sonic filmhez

|

Furcsa lesz az X-Men filmek Küklopszát egy Sonic filmben látni.

Hirdetés

A Sega nagyon pörgeti most a Sonic franchise-t: idén jelent meg a Sonic Forces, bejelentették a Team Sonic Racinget és készül a Sonic the Hedgehog film is a Paramounttal együttműködve. 

Hirdetés

A februárban bejelentett adaptációról eddig egyelőre mindösszesen annyi derült ki, hogy félig élőszereplős, félig CGI lesz, ugyanis Sonic ezúttal az emberi világban kalandozik majd, a rendezést pedig a Rockfish rövidfilm animátora, Jeff Fowler vállalta, aki ezzel a projekttel debütál majd Hollywoodban. A Variety legújabb információi szerint a filmhez csatlakozott James Marsden (Westworld, X-Men filmek), de az nem ismert, hogy kit fog eljátszani a történetbe, valószínűleg ő lesz az emberi főszereplő a CGI sündisznó mellett.

A Sonic the Hedgehog a tervek szerint 2019. szeptember 15-én száguld be a mozikba. Szerintetek lehet az ötletből jó filmet csinálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)