Hirdetés

Már nézhető a Sonic film első 8 perce és egy kimaradt jelenet is

|

Utóbbi bébi Sonicot mutatja és megfelelő vizuális effektek nélkül, szóval tényleg érdekes.

Hirdetés

Pont jókor jelent meg a Sonic film, hiszen nagyot tudott menni a világ mozijaiban, mielőtt beütött a krach, ráadásul a rajongók által követelt változtatásoknak hála a minőségére sem lehetett túl sok panasz (érdemes elolvasni a GameStar és a Puliwood kritikáját is róla). A Sonic adaptációja - az új Bad Boyshoz hasonlóan - tegnap óta érhető el a digitális platformokon, ennek kapcsán két videó is felkerült a világhálóra.

Hirdetés

A legelsőben a filmből nézhetnek nyolc percet azok, akik felelevenítenék az emlékeiket a Sonic, a sündisznó nyitányával kapcsolatban vagy éppenséggel csak bele akarnak kukkantani Jeff Fowler rendezésébe, mielőtt megnéznék azt: 

Ennél jóval érdekesebb a második videó, amely másfél percnyi kivágott jelenetet mutat, a középpontban pedig bébi Sonic van. Mivel az effektek nem készültek el, ezért ne számítsatok teljes élményre, de ha tetszett a kész alkotás, akkor mindenképpen megéri megnézni: 

Nektek mi a véleményetek a Sonic filmről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)