Hirdetés

Érkezett egy új kép az újradolgozott Sonic kinézetéről

|

A rajongók által kifogásolt emberszerű kinézetet sokkal inkább a videojátékokban látottakhoz hasonlóra változtatták.

Hirdetés

Az internet népe hatalmas felháborodással reagált, a Sonic the Hedgehog mozifilm előzetesére, ahol a főszereplőnek ábrázolásmódja nem sikerült a legfényesebbre. Ezek után a stúdió elnapolta a megjelenést és újra a VFX csapat asztalára küldte a karaktert, hogy dolgozzanak még egy kicsit a félresikerült dizájnon. Egy nemrég megjelent kép arról tanúskodik, hogy egész jól sikerült az átalakítás.

Hirdetés

Október közepén már láthattunk egy fotót az új dizájnról, most viszont egy újabb kép is megerősíteni látszik azt, hogy tényleg visszanyúltak az eredeti, videojátékos gyökerekhez.Egy szivárogtatónak hála ugyanis vethetünk egy újabb pillantást is Sonic új kinézetére. A legtöbb kritika azért érte az előzetesben látott Sonicot, mert az túlságosan emberszerűre sikerült; ez az új kinézetről már nem igazán mondható el, ami sokkal inkább a játékok ábrázolásmódjához hasonló. Itt láthatjátok az új dizájnt egy reklámtáblán:

A film eredetileg november 8-án került volna a mozikba, de a fennforgások miatt 2020. február 14-re tolták a premiert. Nektek hogy tetszik Sonic új kinézete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)