Hirdetés

35 millió dolláros költségekről pletykáltak, de elvileg csak 5 millióba került Sonic átdolgozása

|

A stúdió továbbra sem kommentálta a híreket, így nem lehetünk biztosak abban, hogy melyik állítás feldi a valóságot.

Hirdetés

Nemrégiben a Paramount bemutatta az átdizájnolt Sonickal készült előzetest, és a nem meglepő módon az eredeti karakterre sokkal jobban hasonlító kék sündisznó szívélyesebb fogadtatásban részesült, mint kissé torz elődje.

Hirdetés

Az utóbbi napokban egyre jobban elterjedt Twitteren egy olyan bejegyzés, amely állítása szerint közel 35 millió dollárba került Sonic újragondolása, vagyis az eredeti 90 milliós büdzsének több mint harmadát kellett még rászánni pluszban a mozira. A tweetet több tízezren osztották meg, és igazi kommentáradat indult arról, hogy mekkora hatást ért el a közönség a rengeteg negatív kritikával.

Egy, a Paramount Studioshoz közeli forrás alapján viszont semmi valóságalapja nincs ennek az összegnek, és a produkciós költségeket legfeljebb 5 millió dollárral dobta meg az újraanimálás. Nyilván ez sem kis összeg, nem is beszélve arról, hogy több hónappal el kellett halasztani a film bemutatóját, de várhatóan nagyobb sikere lesz így a Sonicnak, mintha kiadták volna az eredeti figura főszereplésével.

A Paramount nem adott ki hivatalos közleményt a vonatkozó híresztelésekkel kapcsolatban, így tippelni is nehéz, mennyi erőforrás kellett a felújított Sonichoz. Az viszont biztos, hogy Tyson Hesse dizájnja nagyon jól sikerült, és Jim Carrey is elég szórakoztatónak tűnik Dr. Robotnik szerepében.

A Sonic the Hedgehog hazai premierje 2020. február 13-án esedékes. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)