Hirdetés

A Sonic film rendezője változásokat ígért a rajongói kritikák után

|

Az egész internet tenyerébe temette az arcát a Sonic film trailere után. Főleg a kék sün kinézete verte ki a biztosítékot sokaknál, az alkotók pedig vették az üzenetet.

Hirdetés

A Sonic the Hedgehog trailer megjelenése óta eltelt 3 napot végigbulizta az internet. Mindenki megosztotta a meglehetősen lesújtó véleményét a látottakról, a legfájóbb pont pedig maga a kék sün volt, ami azonnal beindította a mémgyárat.

Hirdetés

A karaktert a készítők megpróbálták "realistább" formába terelni, ami láthatóan nem volt jó ötlet. Egy olyan sztoriról beszélünk, aminek főszereplője egy villámsebességgel rohangáló kék sün és akinek legnagyobb ellenfele egy bajszos tojás. Hogy miért pont Sonic karakterét akarták valóságosabbra szabni ebben a káoszban, azt talán még a rendező, Jeff Fowler sem tudja.

A rengeteg kritika után Jeff a Twitteren reagált, ahol azt ígérte, hogy a film premierjéig még dolgozni és változtatni fognak Sonic küllemén.

Kérdés persze, hogy ha nem tolják el a premier dátumát, akkor mégis mennyit tudnak majd finomítani a dolgon. Egyébként a karakter rajongói elég meggyőző verziókat dobtak össze:

A jelenlegi információk szerint a film változatlanul 2019. november 7-én kerül a mozikba. Félünk tőle kicsit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)