Hirdetés

Sonic the Hedgehog sorozatot is készít a Netflix

|

Teljes fordulatszámra kapcsolt a Netflix, már ami a videojátékok sorozatos adaptációit illeti. Most épp egy 3D-s Sonic the Hedgehog szériát jelentettek be.

Hirdetés

Nem csak Sonic mozifilm folytatásának örülhetnek azok, akik szeretik a Sega kék sündisznóját. A Netflix ugyanis nemrég bejelentette, hogy saját Sonic the Hedgehog sorozatot készít, egészen pontosan egy 3D-s animációs szériáról van szó.

Egyelőre nem sokat tudunk a most bejelentett, Sonic Prime címet viselő sorozatról, de annyit legalább elárult az alább tweet is, hogy a premierre jövőre, azaz 2022 folyamán számíthatunk.

Hirdetés

Ezen felül még annyi derült ki, hogy a Sonic Prime-on a Sega mellett a WildBrain Studios és a Man Of Action dolgozik majd. Előbbinek olyan sorozatokat köszönhettünk a múltban, mint a Mega Man: Fully Charged vagy a Ninjago, míg utóbbi leginkább a Ben 10-ről, a The Avengers: Earth's Mightiest Heroesról, az Ultimate Spider-Manről, a Marvel's Avengers Assemble-ről és a Big Hero 6: The Seriesről híres.

Egyáltalán nincs tehát rossz kezekben az új Sonic sorozat, melynek alább a logóját is megnézhetitek. A Netflix egyébként a napokban egy Tomb Raider animét is bejelentett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)