Hirdetés

A Sonic producere szerint a rajongók elégedettek lesznek az új dizájnnal

|

Tim Miller a Terminator: Dark Fate reklámtúráján a Sonic film helyzetéről is mesélt egy kicsit.

Hirdetés

Tim Miller technikailag a Terminator miatt megy a San Diego Comic-Conra, de van egy tippünk, hogy nem a Dark Fate lesz a legforróbb téma a helyszínen. Már a promóciós túrán a Sonicról kezdték kérdezgetni az újságírók, és ő készséggel válaszolt is a népszerű karakter megújuló ábrázolása kapcsán, amire azután kerül sor, hogy az első filmelőzetes kapcsán kiakadtak a játék rajongói.

Hirdetés

Miller producerként vesz részt a Sonic film munkálataiban, így ő sem volt feltétlenül boldog a trailer után kialakult helyzet miatt. Elmondása szerint az első reakciók után el is indult beszélni a rendezővel, Jeff Fowlerrel, de mint kiderült, már későn ért oda.

"Nézzétek, én a rajongókkal értettem egyet, ahogy Jeff is. Amikor beütött a dolog, akkor átmentem és elmondtam neki, hogy most a legfontosabb dolog, hogy bevalljuk az elbaltázást. Jeff tweetje már egy órával azelőtt kint volt, mielőtt én odaértem volna. Ő egy jó ember. Pontosan ez volt a módja a probléma kezelésének. A rajongóknak is van ebbe beleszólásuk, hallgatni kell rájuk."

Amikor megkérdezték, hogy látta-e már az új Sonic dizájnt, akkor azonnal igennel válaszolt. Szerinte a rajongók abszolút elégedettek lesznek az új verzióval, de egyelőre be kell érnünk az ígéretekkel ennek kapcsán. Már csak az a kérdés, hogy elég lesz-e ez a vizuális ráncfelvarrás ahhoz, hogy egy jó filmadaptációt kapjunk, mert az előzetes kapcsán bennünk még maradtak erős kétségek...



Talán ez érthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)