Hirdetés

Sonic film - lesokkolt minket az első trailer

|

A Paramount végre megmutatta, hogy fog kinézni kedvenc kék sündisznónk egy élőszereplős filmben. Már csak Jim Carrey-ben bízunk.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy Dunát lehetne rekeszteni értékelhető videojáték-adaptációkkal, viszont egyre nagyobb rá a gyanúnk, hogy a Sonic film nem a kevés kivétel egyike lesz. Már az első plakát is megosztotta a karakter rajongóbázisát és meglehetősen vegyes  visszajelzések érkeztek és várhatóan a legelső kedvcsináló is heves reakciókat fog kiváltani a játékosokból. 

Hirdetés

A Sonic mozi címszereplőjét az eredeti változatban Ben Schwartz (Városfejlesztési osztály) fogja megszólaltatni, míg a film főgonoszát, Doctor Robotnikot/Eggmant Jim Carrey kelti életre, aki láthatóan ismét örömét lelte abban, hogy gonoszkodhatott kicsit. A trailerben láthatjuk, amint a szélsebes sündisznó először akasztja össze a bajszát nemezisével és természetesen a gyorsaságából adódó poénok sem maradhattak ki. Mi egyelőre tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy mire számítsunk a filmváltozat minőségétől, de nézzétek meg ti is és mondjátok el kommentben a véleményeteket: 

Azonnal megérkezett a szinkronos változat is: 

A Sonic the Hedgehog Amerikában november 8-án jelenik meg, de hazánkban egészen 2020. január 2-ig kell várnunk rá. A mellékszerepekben feltűnik James Marsden (X-Men, Bűbáj), Adam Pally (Happy Endings) és Neal McDonough (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló) is. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)