Hirdetés

A SEGA egyik E3-as bejelentése egy Sonic kenyérpirító

|

Crowdfunding kampányba is kezdett a kiadó, hogy megvalósulhasson a projekt.

Hirdetés

Nem igazán tudom eldönteni, hogy a SEGA munkatársai vagy a kenyérpirítóért fizető személyek az őrültebbek, de biztosan lesznek olyanok, akik úgy érzik ez az eszköz hiányzott az életükből. 

Hirdetés

Miről is van pontosan szó? A hivalatos Sonic the Hedgehog Twitter oldal egy bejegyzést tett közre, amiben elmondja, hogy az E3 során a kiadók mindig fantasztikus játékokat jelentenek be. A SEGA viszont most "kicsit" csavar ezen a szokáson és bejelenti a Sonic kenyérpirítót, amit alább tekinthettek meg.

Nem mondom, hogy nem találkoztunk már bizarr geek cuccokkal, de ez akkor is érdekes. A SEGA-nak szüksége van 1000 vásárlóra július 12-ig, hogy elkezdjék gyártani az eszközt, ami Sonic arcmását hivatott a kenyér közepére pirítani. Egyetlen termék ára 34,95 dollárba kerül, de csak többnyire amerikai országokból lehet rendelést leadni.

Ha megjött a kedvetek vagy csak utánaolvasnátok a projektnek, erre találjátok a közösségi finanszírozásos oldalt.

Mit szóltok a sonicos kenyérpirítóhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)