Hirdetés

Limitált kiadású Walkmant kapnak a Final Fantasy rajongók

|

A Sony néhány egyedi kiegészítővel kedveskedik azoknak a Final Fantasy rajongóknak, akik hajlandóak egy kicsit többet költeni azért, hogy jó minőségben hallgathassák kedvenc számaikat.

Hirdetés

A héten végre elrajtol az ősz egyik legjobban várt játéka, a Final Fantasy XV, ezt pedig több vállalat is megpróbálja meglovagolni. A rajongók ilyenkor hajlandóak egy kicsit többet is költeni, amivel a Sony is tisztában van, ezért piacra is dobtak néhány menő cuccot a vájt fülű játékosoknak.

Japánban holnap kerül a boltok polcaira a limitált kiadású Walkman A-Series Final Fantasy XV Edition, amiért durván 300 dollárt kérnek majd. A név ne tévesszen meg senkit, természetesen ez már nem kazettákat játszik, a hátlapjára azonban felkerült a négy karakter pxel artos változata és az XV logó. Emellett elvileg egyedi ikonokat is kapunk, de ez a jelek szerint kimerül annyiban, hogy a fehér színt szürkére cserélték.

Emellett egy XV logós hear.on MDR-100A fejhallgatót és egy Final Fantasy-s hear.go SRS-HG1 Bluetooth hangszórót is kiadtak, azonban ezeket is kizárólag a Japánban található Sony márkaboltokban értékesítik, így aki nagyon szeretne egy ilyet, az valószínűleg az alap árnál jóval drágábban csaphat le rájuk az eBay-en.

Persze ezek eltörpülnek amellett a 130 milliós Audi mellett, amit a legnagyobb rajongó zsákolhat be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)