Hirdetés

Nem olyan könnyű a világ legnagyobb PlayStation 4-es kontrollerével játszani

|

Ugyan nem minden része működik, bőven van olyan játék, amikkel játszhatnak rajongók ennek a hatalmas Dualshock 4 kontrollernek a segítségével.

Hirdetés

Nemrég a Square Enix is újra kiadta egyik legőrültebb PlayStation kontrollerét, de a konzol gyártóját sem kell félteni, a Sony ugyanis egy hatalmas Dualshock 4-gyel vágott vissza.

A lenti képeken és videón látható kontroller nem vásárolható meg, csupán a PlayStation gyártójának tokiói épületében került kiállításra. Viszont ott akár ki is próbálható, hiszen a D-pad, a négy fő gomb és a homlokgombok is működnek, így csak az analóg karok, illetve valószínűleg a touchpad és a light bar azok, amik nem látják el eredeti funkciójukat. És hogy milyen is a játék ezen a túlméretes kontrolleren, azt egy japán magazinnak köszönhetően meg is nézhetjük, akik a Parappa the Rappert próbálták ki a segítségével.

Ti bevállalnátok egy Street Fighter-meccset ezzel a kontrollerrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)